Velkommen til sommerutstilling!

Er du glad i kunst, farger og natur eller på jakt etter en hyggelig gave? 16.juni – åpner Kreativ gruppe og turgruppa sin sommerutstilling i Kafé Nær.

Torsdag 16.juni åpner Kreativ gruppe og turgruppa  utstilling i Kafe Nær. Deltakerne  vil vise frem bildene sine og alle er velkommen!   

Kreativt fellesskap

Annenhver onsdag og torsdag har en herlig, kreativ gjeng tegnet og malt sammen i Kafe Nær. Noen har tegnet og malt før - andre har vært nybegynnere. Nikol Konstante, som er kunstner, kunstterapeut og pedagog, har veiledet gruppen av voksne. Deltakerne har prøvd ut ulike teknikker som akrylmaling, akvarell, oljekritt, tegning, fingermaling, collage og land art.

Kreativ gruppe er et gratis lavterskeltilbud, der alle kan være med uansett bakgrunn og forkunnskaper. Etter den kreative økten samtaler deltakerne om det de har lagd og får oppleve egenutvikling og fellesskap. Har du lyst å bli med? Ring 47473255/57 eller send e-post til post@sagenefrivilligsentral.no

Ut på tur, aldri sur...

I 2020, midt under pandemien, startet turgruppa  hver tirsdag, ledet av aktiv turgåer Svane Frode. Turene har vært i skog og mark. Mange har blitt med, fått gode naturopplevelser, mosjon og gode fellesskap gjennom 2 år. Etter hvert har det også blitt en turgruppe som går kortere turer i nærmiljøet på Torshov og Sagene. 

Alle er velkommen uansett alder, form og bakgrunn. Oppstart ved Joker kl. 10.30 for de lengste turene og oppstart 12.00 for byturene.    

Nå vil turgruppene også stille ut bilder fra turene - kanskje du får lyst å bli med?  

2024 © Sagene frivilligsentral