Aktiviteter på frivilligsentralen

Sagene Frivilligsentral er et sted med aktive frivillige og mange aktiviteter, og du er velkommen som frivillig og som gjest! Den siste tiden har både enkeltmenneskers liv og samfunnet endret seg mye på grunn av Koronaviruset. Hverdagen har endret seg for oss alle og vi på Frivilligsentralen er nødt til å forholde oss til helsemyndighetenes råd om smittevern i tiden fremover. 

Det er derfor ikke mulig for oss å opprettholde alle aktiviteter på samme måte som før, men vi vil legge vinn på at alle som har en tilhørighet til Frivilligsentralen kjenner seg ivaretatt. 

Vi vil oppfordre til å ringe hverandre, ta en kaffe sammen eller gå en tur. Tirsdager er det mulig å være med på felles gåturer. Vi har nå to turgrupper på tirsdager. En skogsgruppe og en parkgruppe. Vanligvis tar skogsgruppa buss til Oslomarka, men vi anbefaler nå å ikke bruke offentlig transport. Det et mange fine steder å gå i nærområdet f.eks. langs Akerselva. Møte opp på Joker i Grefsenveien på tirsdag kl. 10.30.

Ønsker du å lære mer norsk kan du bli koblet til en språkvenn. Vi formidler kontakt mellom frivillige som ønsker å hjelpe andre gjennom f.eks. å være «telefonvenn» eller hjelp til handling og praktiske oppgaver i Sagene bydel. Ta kontakt om du ønsker å være frivillig, trenger hjelp, vil være med i et fellesskap eller trenger en venn.

BUA er åpen mandag og torsdag kl. 16-19 og lørdag kl. 10-13. 

Ansatte på Frivilligsentralen kan nås på telefon tlf. 47473256 (hilde@sagenefrivilligsentral.no) eller 47473255 (eleni@sagenefrivilligsentral.no) eller post@sagenefrivilligsentral.no 

Du finner oss også på Facebook som Sagene Frivilligsentral. 

Alt godt for dagene fremover!

Flere dokumenter

Åpningstider

P.g.a. koronahensyn har vi begrenset åpningstid med begrenset servering. Vi håper allikevel at mange vil ta turen innom kafeen eller resepsjonen for en prat og hyggelig fellesskap eller med spørsmål om hjelp til smått eller stort.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Kafe Nær

Kafé Nær er Sagene Frivilligsentrals hjerte. Her kan du lese et utvalg av dagens aviser, nyte en kopp rettferdig kaffe og gode vafler og kanskje bli kjent med noen nye?

BUA Sagene

Visste du at BUA har ski, skøyter, akebrett, pulk, tursko og slalomutstyr som barn, ungdom og voksne kan få leie helt gratis? Nytt i år er hengekøyer og lavo.

RINGEVENN, SPRÅKVENN ELLER TURVENN

Sagene Frivilligsentral formidler kontakt mellom mennesker som ønsker noen å snakke med, noen å praktisere norsk med eller noen å gå tur sammen med.

Norskkurs høsten 2021

Leksehjelp

Hvem er vi?

Ansatte

Vi er 4 ansatte på Sagene Frivilligsentral

Historie

Her er historien til Sagene Frivilligsentral. Både hvordan det hele startet og oppdateringer om hva som foregår år for år.

Frivillige

Omgitt av hverdagsengler

Hvem kan være frivillig?

Facebook

Her kan du finne våre facebooksider

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor frivillige, deltakere og andre vi jobber med.

Kjære besøksvenner og frivillige!

I denne tiden kan telefonsamtaler bli viktige møter, og man kan ringe ofte!

Tilgjengelighet

Sagene Frivilligsentral er et sted med aktive frivillige og mange aktiviteter, og du er velkommen som frivillig!

SPRÅK- OG MIGRANTVENN

Har du gode norskkunnskaper og ønsker å bli en språkvenn med en som ønsker å lære norsk?

Vi trenger deg i BUA Sagene

Vi trenger frivillige som kan være med å drive BUA Sagene.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

2021 © Sagene frivilligsentral