PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sagt om oss

 

Glimt fra Sagene Frivilligsentrals daglige ledere:

”Mest tenker jeg på menneskene jeg ble kjent med der. På tross av forskjeller
i alder og bakgrunn vokste det fram et felleskap som hadde noe "familieaktig" over seg” 

Gunnar Bråthen: Grunnleggeren av SNS 1993

 

”Senteret står for meg som et sted der folk får være den de er, og der hver og en blir møtt med den kjærlighet og respekt som vårt gudgitte menneskeverd fordrer”

Hanne K. Valen: 1993- 1998

 

”Det er sjelden jeg møter så mange forskjellige, fargerike mennesker på en gang som jeg gjorde på Nærmiljøsenteret. Tiden der har en egen plass i hjertet mitt”

Kristin Wennemo Malmin: 2001-2003

 

”På Nærmiljøsenteret treff du menneske som er prega av livet, av både gode og mindre gode dagar. Om eg skal nevne enkeltepisodar, må eg nok nevna Malmøya. Ein kaotisk friluftsfest med timelang grilling, et fargerikt fellesskap, og ein drøss med ungar i alt for store redningsvestar. Nærmiljøsenteret kviler på ein solid plattform, der både Gud og menneske kan virka”

Arngunna Haga, 2003-2005

 

”Først og fremst tenker jeg på alle menneskene som gjorde så sterkt inntrykk på meg. Alle hadde noe å bidra med enten de drakk kakao og vaffel eller jobbet på kjøkkenet. Jeg vil også alltid huske den gode atmosfæren som hviler over stedet, en atmosfære som på en forunderlig måte får enkeltmennesket til å skinne”

Jorid Kvalsnes 2004-2005

 

”Nærmiljøsenteret er et sted med mange arrangementer, feiringer og hygge.
For meg har den store fellesutflukten til Malmøya vært et av årets høydepunkt. Det å dra sammen på tvers av generasjoner og etnisk bakgrunn, grille sammen, ha sporløp, bade og kose seg i sola er en fantastisk opplevelse. Jeg håper og tror at Sagene Nærmiljøsenter også i framtiden vil være med å gjøre en forskjell for mennesker i nærmiljøet på Sagene, og gi mennesker en bedre hverdag!"

Anita Rossevatn Langballe: 2005-2009

 

"Flott å oppleve et myldrende mangfold av mennesker med tankevekkende historier, som bruker de evner de har til å gjøre noe for andre. Her slippes ofte hele følelsesaspektet løs og veien er ofte ikke lang fra sorg og sinne til smil og latter. Dette er et sted hvor jeg daglig får møte mennesker som snakker sant om livet og dette gjør noe med meg."

Hilde Muri Krahn: 2003 til d.d.