PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Konkrete behov

 

Metropolen ungdomsklubb:

Metropolen ungdomsklubb er en god gammaldags klubb for barn fra 6-8 trinn. Hver mandag fra klokken 16:30-19:30 holder vi dørene åpne for ungdommen i bydelen.
i løpet av en kveld lager vi mat sammen med ungdommene og vi spiser sammen. Etter middag setter vi i gang forskjellige aktiviteter som ungdommen ønsker å være med på. Er det mulig så er vi ute.

Frivillige til BUA Sagene utlånssentral

Vi er så heldige at vi har er stort lager med mye forskjellig sportsutstyr. Dette skal være til glede for barn og unge i bydelen vår slik at de kan få prøve ut forskjellige aktiviteter uten å måtte kjøpe nytt utstyr for hver gang. Onsdager 14-18 og torsdager 10-15 er utlånssentralen åpen for utlån. Vi trenger frivillige som kan være med å låne ut utstyret vårt. Dette vil innebære å ta imot de som ønsker å låne utstyr, finne frem riktig utstyr og riktig størrelse, stille inn utstyr slik at det passer til den som skal bruke det, ta imot brukt utstyr, sjekke brukt utstyr om det er i god stand, holde orden i utlånssentralen.

Hyggekvelder i kafeen

Mandag ettermiddag fra klokken 16-18 er kafeen åpen, og vi ønsker at denne dagen skal være satt av til hygge og trivsel. Vi trenger 2-3 frivillige som kan tenke seg å være med i et miljøteam for kafeen. Her vil oppgavene gå ut på å planlegge og arrangere forskjellige miljøskapende aktiviteter som for eksempel bingo, spillkveld, musikalsk aften, diktopplesning eller filmkveld.

 

VI TRENGER:

Frivillige til praktisk arbeid og i følgetjenesten på dagtid

Frivillige til kaféen

Frivillige til metropolen fritidsklubb

Frivillige til utlånssentralen

Besøksvenn eller turvenn

Har du tid til overs og ønsker å glede noen som er ensomme med et besøk? Vi trenger alltid nye besøksvenner, så bare ta kontakt!

For å få kontaakt med oss er du hjertelig velkommen til å besøke oss i kafèen, eller så kan du ta kontakt med oss både på mail, telefon eller på facebook.

Mail: post@sagenefrivilligsentral.no
Telefon: 47 47 32 57
Eller send en personlig melding til oss på facebook